Google Adwords Shopping Advertenties

Google AdWords shopping advertenties bieden u de kans uw assortiment onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep, precies op de plaats waar zij een eerste koopbeslissing nemen. U adverteert binnen de zoekmachine, waar zij op zoek zijn naar het geschikte verkoopkanaal.

Advertenties met foto’s

De Google AdWords shopping advertenties zijn rijker van opzet dan reguliere AdWords campagnes, u kunt gebruik maken van een productfoto ter ondersteuning van de tekst. Daarnaast kunt u ook direct de prijs tonen, net als eventuele verzendkosten of verzendinformatie. De advertenties met foto’s dragen op die manier sterk bij aan de conversie, u bent met Google AdWords shopping advertenties op de juiste plaats zichtbaar om nieuwe klanten voor uw webshop aan te trekken.

Relevante advertenties met Google AdWords

U zorgt met de Google AdWords shopping advertenties voor relevante vertoningen, op basis van de zoekwoorden die internetgebruikers intypen. Wij zorgen ervoor dat we uw advertenties aan deze zoekwoorden koppelen, zodat u zichtbaar bent binnen de zoekresultaten. U spreekt een relevante doelgroep aan, met een hoge koopbereidheid. Dit betekent dat u waardevolle bezoekers aan kunt trekken met uw webshop, door gebruik te maken van Google AdWords shopping advertenties. Wij zorgen ervoor dat we uw campagne implementeren, beheren en optimaliseren; zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Cost per Click of Cost per Acquisition

Uiteraard betaalt u een scherpe prijs voor het gebruik van Google AdWords shopping advertenties, gebaseerd op CPC of CPA. CPC staat voor Cost per Click, de kosten per klik van een gebruiker naar uw webshop. CPA staat voor Cost per Acquisition, de kosten per daadwerkelijke lead die de advertenties u opleveren. U betaalt alleen voor de Google AdWords shopping advertenties op het moment dat die ook daadwerkelijk wat opleveren. We kunnen u wat dat betreft voordelig van dienst zijn met het beheer of de implementatie van uw campagne.

Wilt u meer weten over Google AdWords shopping advertenties, over onze tarieven of de werkwijze die we hanteren? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, we horen graag van u.