Adwords Remarketing

Wilt u gebruik maken van Google AdWords remarketing, of bent u benieuwd naar de voordelen hiervan? Het biedt u de mogelijkheid uw aanbod opnieuw onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep, bijvoorbeeld om het laatste zetje tot een aankoop te geven.

Uw aanbod opnieuw onder de aandacht

U kent het wel, nadat u gezocht heeft naar een mooi paar schoenen komt u deze later opnieuw tegen binnen de Google zoekresultaten. De webshop maakt gebruik van Google AdWords, om u het aanbod nogmaals onder ogen te brengen. U kunt met Google AdWords gebruik maken van de mogelijkheid om specifieke producten opnieuw onder de aandacht te brengen, of uw assortiment in het algemeen aan te bieden. U blijft op die manier top-of-mind bij de doelgroep, waardoor u de kans op een uiteindelijke conversie zo groot mogelijk kunt maken.

Remarketing strategie en implementatie

Wij kunnen u van dienst zijn met zowel het uitzetten van de strategie, als de daadwerkelijke implementatie, het beheer en de optimalisatie van uw Google AdWords remarketing campagne. Wilt u de bezoekers van uw website blijven volgen en uw webshop onder de aandacht blijven brengen, of zelfs gebruik maken van dynamische remarketing? Wij zorgen ervoor dat het verlaten van uw webshop door klanten geen eindpunt hoeft te beteken, dankzij Google AdWords kunt u hen ook via de zoekresultaten in zoekmachines zoals Google blijven benaderen.

Dynamische remarketing via Google AdWords

Wilt u bezoekers van uw webshop de producten onder ogen brengen die zij eerder bekeken, om wellicht te helpen de laatste stap te zetten tot een daadwerkelijke aankoop? U kunt daarvoor gebruik maken van dynamische remarketing, een specifieke variant van Google AdWords remarketing. We zorgen er daarmee voor dat u zeer specifiek kunt adverteren, om uw doelgroep op de meest relevante wijze te benaderen en de kans op een conversie zo groot mogelijk te maken. Op die manier kunt u heel gericht gebruik maken van Google AdWords remarketing, om uw marketingbudget zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Bent u benieuwd naar Google AdWords remarketing, onze tarieven of de werkwijze die we daarvoor gebruiken? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u er graag meer over.