Google AdWords advertenties

Wilt u gebruik maken van Google AdWords advertenties? Wij helpen u gericht te adverteren. U kunt gebruik maken van Search Engine Advertising (SEA), om uw zichtbaarheid in Google eenvoudig te vergroten. Google AdWords advertenties helpen u nieuwe bezoekers aan te trekken, die u kunt converteren tot klanten.

Gericht online adverteren

Google AdWords advertenties bieden de mogelijkheid om heel gericht te adverteren. We richten ons op de belangrijke zoekwoorden binnen uw branche, of specifieke producten die u bij de doelgroep onder de aandacht wilt brengen. Uiteraard kunt u profiteren van specifieke segmentatie, bijvoorbeeld op basis van geslacht, leeftijd of interesses vanuit de doelgroep. Het resultaat van Google AdWords advertenties zijn gerichte uitingen naar uw specifieke doelgroep, waarvoor u alleen betaalt wanneer een bezoeker uw website daadwerkelijk aanklikt. Op die manier zorgen we heel efficiënt voor de inzet van uw marketingbudget, voor een betere online zichtbaarheid.

Search Engine Advertising

Google AdWords advertenties behoren tot Search Engine Advertising (SEA), de mogelijkheid om binnen zoekmachines te adverteren. Meer dan 95% van de internetgebruikers begint de zoektocht naar producten of diensten in een zoekmachine, door gebruik te maken van zoekwoorden. Door hier met Google AdWords advertenties op in te spelen bent u op het juiste moment zichtbaar, om nieuwe bezoekers en klanten aan te trekken. U kunt met SEA heel gericht en doeltreffend adverteren, wij zorgen ervoor dat we de Google AdWords campagne voor u implementeren, beheren en optimaliseren.

Zichtbaar in Google

Google AdWords advertenties maken u goed zichtbaar in Google, binnen de zoekresultaten die potentiële klanten zien verschijnen. Dit is de plaats waar zij zoeken naar uw producten of diensten, via een enkele klik komen ze bij u op de website terecht. Wij zorgen er met de Google AdWords advertenties voor dat u zichtbaar bent op de plaats waar het om draait, om nieuwe bezoekers aan te trekken en uw klantenkring uit te breiden. Wilt u meer weten over Google AdWords advertenties, onze werkwijze of tarieven? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u er graag meer over.