Wat zijn Negatieve Zoekwoorden

Je kunt negatieve zoekwoorden gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw advertentie niet word getoond wanneer mensen zoeken op een bepaalde term. Jouw advertentie word niet getoond wanneer een zoekopdracht een zoekwoord bevat die jij als negatief zoekwoord hebt aangegeven. Met negatieve zoekwoorden kun je op een zeer effiente manier onrelevant zoekverkeer filteren waardoor u ongewenste kliks op uw advertentie kunt vermijden.

Je kunt negatieve zoekwoorden gebruiken in combinatie met andere zoektypen. Bijvoorbeeld, je kunt een exact zoekwoord negatief zoekwoord gebruiken om ervoor te zorgen dat mensen die op dat zoekwoord zoeken jouw advertentie niet te zien krijgen. Houd er rekening mee dat wanneer je negatieve zoekwoorden gebruikt jouw advertentie misschien wel nog te zien is op synoniemen of andere varianten zoals het enkelvoud of meervoud van het zoekwoord .

Om negatieve zoekwoorden te maken klik je in de zoekwoorden tabel in je account en vervolgens op de negatieve zoekwoorden link net onder de zoekwoorden lijst, wanneer je een negatief zoekwoord aanmaakt zal het in deze lijst verschijnen.