AdWords Display Advertising

Google AdWords display advertising biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van banners, naast de bekende tekstadvertenties op websites en binnen de zoekresultaten. Wilt u uw productaanbod onder de aandacht brengen, of er met uw logo voor zorgen dat internetgebruikers online kennis met u kunnen maken? Wij zorgen er met Google AdWords display advertising voor dat u de doelgroep op een effectieve wijze aan kunt spreken.

Bereik 85% van de Nederlandse internetgebruikers

Uit cijfers van Google blijkt dat u 85% van de Nederlandse internetgebruikers kunt bereiken, door gebruik te maken van Google AdWords display advertising. We maken voor u gebruik van het Google Display Netwerk, een uitgebreid netwerk van websites die ruimte bieden aan banners. Uiteraard zorgt Google voor de combinatie van uw aanbod en de rest van de content op websites, waardoor u heel effectief de juiste doelgroep aan kunt spreken. U bereikt de specifieke doelgroep die u voor ogen heeft, terwijl wij ervoor zorgen dat we Google AdWords display advertising zoveel mogelijk voor u uit handen kunnen nemen.

Adverteren met banners

Dankzij Google AdWords display advertising kunt u adverteren met banners, u bent niet beperkt tot alleen tekstuele uitingen. In plaats daarvan zorgt u er met een banner voor dat u uw huisstijl over kunt brengen, of u visueel de aandacht van de doelgroep kunt trekken. Uiteraard kunnen we u adviseren over het gebruik van banners en meedenken over de juiste strategie. Op die manier maakt u optimaal effectief gebruik van Google AdWords display advertising, om nieuwe bezoekers in uw webshop aan te trekken of meer klanten contact op te laten nemen.

Implementatie, beheer en optimalisatie

We kunnen u van dienst zijn met zowel de implementatie, het beheer als de optimalisatie van Google AdWords display advertising. We zorgen ervoor dat we de juiste strategie voor u samenstellen, het beheer voeren en de campagne daar waar mogelijk verder optimaliseren. U kunt op die manier optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van Google AdWords display advertising, zonder dat u daar aan de andere kant zelf veel omkijken naar heeft.

Wilt u meer weten over Google AdWords display advertising, hoe we u van dienst kunnen zijn of welke tarieven we daarvoor rekenen? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u er graag meer over.