AdWords Analytics

Google Analytics helpt u inzicht te verkrijgen in het gedrag van bezoekers op uw website, of binnen uw webshop. Via welke pagina’s komen zij binnen, welke links klikken zij aan en hoeveel procent doet uiteindelijk daadwerkelijk een aankoop? Google Analytics biedt inzicht in tal van gegevens, wij zorgen voor een grondige analyse en duidelijke rapportage.

80% marktaandeel voor analytics

Google Analytics heeft naar schatting 80% marktaandeel binnen de markt voor analytics, het is verreweg het meest populaire programma voor de analyse van uw website- of webshopbezoek. Google Analytics biedt tal van geavanceerde mogelijkheden, net als een eenvoudig overzicht van de bezoekersaantallen en de populaire zoekwoorden die veel nieuwe klanten aanbrengen. We maken gebruik van Google Analytics om het gebruik van uw website of webshop te analyseren en aan de hand daarvan aanbevelingen te doen om de acquisitie of conversie verder te verbeteren.

Lange meetperiode voor nauwkeurige resultaten

Een van de voordelen van Google Analytics ten opzichte van veel andere analytics-software is de langere meetperiode, van standaard 180 dagen. Google houdt tijdens die periode gegevens bij, om bestellingen en aanvragen toe te kunnen kennen aan bijvoorbeeld kliks van enkele maanden geleden. De lange meetperiode zorgt ervoor dat u Google Analytics tevens kunt gebruiken voor websites en webshops waar een eerste klik doorgaans niet meteen tot een aankoop leidt. We zorgen daarmee voor een gedegen inzicht in uw online activiteiten en de effectiviteit daarvan, bijvoorbeeld wanneer u daarnaast gebruik maakt van een Google AdWords campagne, of remarketing.

Analyse vanuit Google Analytics

We zorgen voor een grondige analyse binnen Google Analytics, om uitspraken te kunnen doen over de activiteiten van uw bezoekers. Welke kanalen leiden tot de hoogste conversie en hoe leiden gerichte advertenties in zoekmachines uiteindelijk tot de aanvragen en aankopen waar het u om gaat? Dankzij Google Analytics krijgt u inzicht in het gedrag van uw bezoekers. We zorgen voor een duidelijke rapportage, waarmee u goed uit de voeten kunt om uw website of webshop verder te optimaliseren.

Wilt u meer weten over het gebruik van Google Analytics, de tarieven die we berekenen of de werkwijze die we voor u hanteren? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.